Přeskočit na hlavní obsah

DUX byla zařazena na seznam nejlepších světových značek 2022 Brand Officials Forbes Travel Guide

Penelope Smith | Evins Group

New York, NY, 9. května 2022 — DUX byla jmenována Brand Official průvodcem Forbes Travel Guide („FTG“), který je tvůrcem původního pětihvězdičkového systému hodnocení. V pozici oficiálního výrobce lůžek se DUXIANA připojila k působivému seznamu světových značek Brand Officials FGT, které byly pečlivě vybrány jako nejlepší ve svém odvětví.

Forbes Travel Guide je známý svým prestižním každoročním hodnocením hotelů, restaurací a lázní po celém světě. Při výběru nejlepších značek postupuje u všech rovnocenným a uváženým způsobem, aby bylo zaručeno, že značka splňuje vysoké standardy a dokonale doplňuje hvězdičkami oceněné zařízení. Program Brand Official propojuje hvězdičkami oceněná zařízení s výjimečnými značkami, které se stejným nasazením slouží své náročné klientele.

Společnost DUX je světoznámým výrobcem matrací ze Švédska, která již od roku 1926 navrhuje lůžka tak, aby přinášela pohodu, a vyrábí matrace vyznačující se dlouhou výdrží a designem s vyměnitelnými, vylepšitelnými i obnovitelnými prvky, aby na skládkách končilo méně postelí. Legendární švédská lifestylová společnost pokračuje i ve výrobě ikonického švédského nábytku kromě nejmodernějších lůžek, na které můžete často narazit v nejluxusnějších pětihvězdičkových hotelech po celém světě.

„DUX je skvělým přírůstkem do kolekce 2022 Brand Officials, která byla pečlivě vybírána, aby hostům nabízela jen ty nejlepší produkty, služby a zážitky,“ uvedl Hermann Elger, výkonný ředitel cestovního průvodce Forbes Travel Guide. „DUX zvyšuje laťku v sektoru udržitelných matrací díky svému zaměření na to, aby zcestovalým hostům poskytovala takový luxus, jaký od hvězdičkami oceněných zařízení očekávají.“

„Od roku 1926 se naše rodina usilovně snaží, abychom na trh s luxusními matracemi i do nejlepších světových hotelů dodávali nejmodernější lůžka, a hosté tak nemuseli slevovat z regenerujícího spánku,“ uvedl Henrik Ljung, výkonný ředitel společnosti DUX. „Spojením spánkové vědy s kvalitou a pohodlím DUX zároveň vyvolává revoluci na trhu s matracemi prostřednictvím promyšleného a udržitelného designu. Lůžka DUX nabízejí plné přizpůsobení opory i pohodlí, estetické stránky i konstrukce komponent a jsou vyrobena tak, aby obstála ve zkoušce času. Jsme hrdí na to, že jsme partnery nejlepších hotelů na světě a že minimalizujeme náš dopad na životní prostředí.“

DUX se připojuje k dalším luxusním značkám v rámci programu Brand Officials Forbes Travel Guide, jako jsou Biologique Recherche, Frette, Hyperice, Jet Linx, Lutron a další.

O SPOLEČNOSTI DUX
Déle než 95 let spojuje společnost DUX vědecké poznatky a své environmentální poslání s řemeslným zpracováním na světové úrovni, aby mohla dodávat jedny z nejvyspělejších lůžek a nábytku dostupných na trhu. Technologie DUX je založena na encyklopedickém pojetí mechaniky spánku a její design je charakterizován čistými, moderními liniemi. Všechny výrobky DUX jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů za použití mistrného švédského řemeslného zpracování, poznatků výzkumu ergonomie a technologií. 

O FORBES TRAVEL GUIDE
Forbes Travel Guide je jediný globální systém hodnocení luxusních hotelů, restaurací a lázní. Na základě bezmála 900 objektivních standardů kladoucích důraz na výjimečné služby provádějí hodnocení anonymní profesionální inspektoři, aby náročným cestovatelům pomáhali vybírat ty nejlepší luxusní zážitky na světě. Čtyři či pět hvězdiček anebo hodnocení „Recommended“ (Doporučeno) lze získat pouze v rámci nezávislého inspekčního procesu. Pro více informací o Forbes Travel Guide navštivte web forbestravelguide.com.

Související výrobky

VÍTEJTE VE SVĚTĚ KOMFORTU

KOLEKCE DUX HOSPITALITY

Více než 150 nejluxusnějších hotelů po celém světě důvěřuje prvotřídní kvalitě lůžek DUX. Objevte naši kolekci Hospitality, která vašim hostům nabídne kvalitní noční spánek s DUX.

Objevte kolekci Hospitality Navštivte Forbes Travel Guide

NABÍDKA HOTELŮ

NEJPRVE VYZKOUŠEJTE A TEPRVE PAK KUPTE!

Nejlepší způsob, jak pocítit rozdíl DUX, je zažít ho přes noc. Přenocujte v některém z našich partnerských hotelů, a získejte až 500 £, pokud si zakoupíte lůžko DUX. Tak jednoduché to je!

Nabídka hotelů Najít hotel