Přeskočit na hlavní obsah

Distrikt Čching-pchu, Šanghaj, Čína

Ahn Luh Zhujiajiao

Toto místo nacházející se v Ču-ťia-ťiao v šanghajském městském obvodu Čching-pchu je doslova obklopené historií. Ahn Luh Zhujiajiao ležící necelých padesát kilometrů od centra Šanghaje je branou do jiného věku.

Luxusní rezort, který byl postaven kolem šest století staré soudní budovy z období dynastie Ming, v minulosti známé jako Wu Feng Lou, se může pochlubit architektonickým uměním na každém kroku.

V areálu se nachází i starobylé divadlo z období dynastie Čching, které je skvělým místem pro zamyšlení nad čínskými tradicemi a kulturou. Rezort Ahn Luh Zhujiajiao je tvořen vilami s nádvořími a soukromými zahradami, které byly pečlivě navrženy tak, aby v sobě spojovaly tradice s moderností. Některé z vil jsou vybaveny vlastními venkovními vyhřívanými bazény.

Hotelový komplex nabízí i další služby a zařízení, jako např. čínské či asijské restaurace, Tapas bar v čínském stylu, knihovnu, Cigar bar, místnost pro cvičení tajči, služby tradiční čínské medicíny, lázně Ahn Luh Spa, taneční sál bez sloupů, salónky a venkovní i vnitřní bazény.

Ahn Luh Zhujiajiao

505 Zhuhu Road, ZHujiajiao Town

Distrikt Čching-pchu, Šanghaj

Čína

Telefon
+8613501666778
E-mail
Web
www.ahnluh.com

DUX po celém světě

Nejprestižnější hotely po celém světě volí DUX

Zobrazit další partnerské hotely