Přeskočit na hlavní obsah

Stockholm, Švédsko

Nobis Hotel Stockholm

Dnes není luxus v tradičním smyslu o pozlátku, okázalosti ani nadbytku. Moderní luxus je subtilnějšího a komplexnějšího charakteru: je o našem privilegiu užít si čas v maximálním pohodlí, s lehkostí a grácií, efektivně a jen s minimem obtíží bez ohledu na náš osobní vkus a profesní požadavky.

Ve dvou historických budovách z konce 19. století na náměstí Norrmalmstorg v centru Stockholmu se nachází nezávislý Nobis Hotel s 201 pokojem. Svým hostům cestujícím služebně nebo za zábavou nabízí veškeré pohodlí a služby, jaké by si mohli kdy přát – to vše v neformálním a přitom elegantním prostředí. Naším posláním je poskytovat našim hostům jen tu nešpičkovější kvalitu v každém detailu a k tomu ještě něco navíc. Nechceme, aby cokoli v našem hotelu bylo pouhým standardem či rutinou, ale vždy něčím extra, co přidává na kvalitě a zážitcích našich hostů.

Nobis Hotel byl navržen s důrazem na optimální funkčnost, krásu, pohodlí a atmosféru světově proslulým sdružením švédských architektů Claesson Koivisto Rune v moderním a krásném, ale zároveň nadčasovém stylu klasické elegance, převážně s využitím přírodních materiálů nejvyšší kvality, které jsou jemně dokreslovány barvami, náladou i charakterem hlavního města Švédského království.

Nobis Hotel je členem řetězce Design Hotels™.

Nová stockholmská scéna

Nobis Hotel leží v srdci Stockholmu v dosahu nejlepších restaurací, obchodů, muzeí, nočních klubů, památek i dalších zajímavých míst.

V našich veřejných prostorách o rozloze více než 800 metrů čtverečních naleznete klasický italský restaurant Caina, prostornou hotelovou halu, jíž důvěrně přezdíváme „nový stockholmský obývák“, větší odpolední a večerní bar The Gold Bar a menší Bistro, které denně nabízí čerstvá jídla a nápoje.

Tyto veřejné prostory vytvářejí přívětivou a živoucí scénu v centru města, která je dynamickým místem setkávání nejen pro naše hosty, ale i pro všechny obyvatele Stockholmu. V Nobis Hotel se ocitnete v centru stockholmského dění v každém slova smyslu.

Nobis Hotel Stockholm

Norrmalmstorg 2-4

111 86 Stockholm

Švédsko

Telefon
+4686141000
E-mail
Web
www.nobishotel.se

DUX po celém světě

Nejprestižnější hotely po celém světě volí DUX

Zobrazit další partnerské hotely